Termeni si Conditii

Termeni şi Condiţii Criano.ro

Utilizatorii acestui site trebuie să citească cu atenţie această secţiune, deoarece vom presupune că utilizând acest magazinul virtual de unelte şi scule termenii şi condiţiile prezentate sunt asumate de client.

Magazinul www.Criano.ro este proprietatea Criano Exim SRL, CUI RO6506962 , J05/4115/1994 , Capital social 2260 lei , cu sediul in Oradea, Piata Ignatie Darabant nr.1 jud Bihor, telefon / fax 0259 44 20 09 , email office at Criano . ro  .

Programul de lucru : magazinul online este deschis NON-STOP.

Comanda primita si confirmata se va livra de catre noi in maxim 24h in zilele lucratoare, daca produsul se afla in stocul nostru si va ajunge la dumneavoastra in functie de timpul de livrare al firmei de curierat sau al Postei Romane.

 

Confidentialitate

Criano Exim S.R.L., proprietar al acestui site, este inregistrata legal in Romania. In consecinta, legile in vigoare din Romania guverneaza responsabilitatile, termenii si conditiile, fara sa aiba efecte la nivel de principiu sau conflict legal. Ne rezervam dreptul de a opera modificari asupra acestor responsabilitati, termeni si conditii, in orice moment, fara sa anuntam.

Criano Exim S.R.L. respecta si se conformeaza Legii privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, prin care sunt reglementate asigurarea securitatii retelelor si serviciilor de comunicatii electronice, confidentialitatea comunicarilor, conservarea datelor de trafic si de localizare, facturarea detaliata, pastrarea anonimatului utilizatorului apelat, baza de date a abonatilor, precum si comunicarile nesolicitate.

Legea stabileste conditiile specifice de garantare a dreptului la protectia vietii private in privinta prelucrarii datelor cu caracter personal in sectorul comunicatiilor electronice.

De asemenea, confidentialitatea comunicarilor transmise prin intermediul retelelor publice de comunicatii electronice si a serviciilor de comunicatii electronice destinate publicului, precum si confidentialitatea datelor de trafic aferente sunt garantate.

Prin utilizarea site-ului se presupune ca au fost citite si acceptate conditiile privind Prelucrarea datelor cu caracter personal prezentate pe pagina noastra.


GDPR

Va rugam cititi toate detaliile despre modul si scopul in care noi folosim datele dumneavoastra facand click aici !

Aici veti cunoaste si toate drepturile pe care le aveti la a accesa datele dumneavoastra sau a le sterge oricand.


Limitari ale transportului

Clientul are obligatia de a verifica coletul in momentul primirii lui, iar daca existe nereguli sa le semnalizeze pe loc curierului. Orice reclamatie primita dupa acceptarea coletului nu va mai fi primita.

Taxa transportului in tara in afara localitatilor cu sediu FAN Courier este de 49 lei TVA inclus!

 

Renuntare

Fara a limita in vreun fel mentiunile anterioare, trebuie sa admiteti ca firma Criano Exim S.R.L. poate sa includa pagini de reclama si linkuri catre alte siteuri web si ca firma Criano Exim S.R.L. nu are nici un fel de control asupra acestora, si nu face nici un fel de reprezentare, de orice tip in legatura cu continutul sau cu gradul de adecvare al continutului acestor siteuri, iar dumneavoastra renuntati la orice plangere legata de acestea impotriva noastra in orice tara de jurisdictie. Exceptand forma care a fost clar specificata pe acest site, Criano Exim S.R.L., directorii, angajatii sau orice reprezentanti ai sai nu sunt responsabili de prejudiciile care ar putea sa decurga din sau sa apara in corelatie cu folosirea acestui site. Aceasta este o limitare clara a responsabilitatii care se aplica prejudiciilor de orice tip, inclusiv (fara exceptie) prejudicii compensatoare, directe, indirecte, care sunt o consecinta, pierderile de date, venit sau profit, pierderile sau prejudicierea proprietatilor sau pretentiile partilor terte.

 

Declinarea garantiilor

Compania Criano Exim S.R.L. isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor acestui site. Compania Criano Exim S.R.L. nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. De asemenea, Criano Exim S.R.L. nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.

Criano Exim S.R.L. vinde produse insotite de garantia producatorului. In caz de defectare acestea se pot repara in orice service din tara autorizat de furnizor, reparatie gratuita daca produsul se afla in garantie si daca conditiile de garantie au fost respectate.

Criano Exim S.R.L., proprietarul acestui magazin online, este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ( ANSPDCP ) la nr. - 33678  .

 

Respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin. Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

 

Nota de informare privind protectia datelor personale pe Criano.ro

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Criano Exim S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

 

Legea nr.677/2001 este conforma cu:

# Directiva nr. 95/46/EC a Parlamentului european si a Consiliului din 24 octombrie 1995, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (publicata în Official Journal L 281, 23/11/1995, p 0031-0050); # Conventia pentru protejarea persoanelor fata de prelucrarea automatizata a datelor cu caracter personal, adoptata la Strasbourg la 28 ianuarie 1981, în cadrul Consiliului Europei si ratificata de tara noastra prin Legea nr. 682/2001 (publicata în Monitorul Oficial 830/21 decembrie 2001).

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre. Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute conform Legii, catre institutiile abilitate.

 

Dreptul de a va modifica si sterge datele detinute de Criano Exim S.R.L.

Criano Exim S.R.L. confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastra de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa ne solicitati stergerea datelor dumneavoastra oricand.

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, inregistrarea si autentificarea pe site-ul Criano Exim S.R.L. implica o adresa de mail si o parola.

 

Feedback

Noi oferim posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

 

Confidentialitate si modificari

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti.

 

Va multumim ca folositi serviciile noastre. Daca aveti intrebari referitoare la politica noastra de pastrare a confidentialitatii, contactati va rugam serviciul nostru pentru clienti, prin e-mail la office@Criano.ro

 

Ocazional, luam parte la programe de supraveghere, loialitate si altele similare.

 

Din motive legate de ameliorarea caracterului personal al serviciului nostru (spre exemplu, punerea la dispozitia dumneavoastra recomandari cat mai performante sau oferte speciale care credem ca v-ar putea interesa), se poate ca noi sa primim informatii despre dumneavoastra din alte surse si sa le adaugam informatiilor pe care le avem deja despre dumneavoastra. De asemenea, uneori primim informatii de la colaboratorii nostri sau din alte surse, astfel incat sa va putem livra mai usor urmatoarea comanda sau ca urmatoarea comunicare sa fie mai eficienta.

In cazul in care politica noastra de confidentialitate se modifica, schimbarile va vor fi anuntate fie prin comunicare directa cu dumneavoastra, fie vor fi postate pe siteul nostru web. Va vom anunta orice fel de astfel de modificare, inainte de a folosi vreo informatie despre dumneavoastra intr-un mod care nu a fost descris anterior in angajamentul nostru de confidentialitate. In momentul in care survine o astfel de schimbare, dumneavoastra veti putea alege daca doriti sau nu ca informatiile dumneavoastra sa fie folosite in noul mod.

Va putem contacta sa va anuntam noile noastre produse, schimbarile care apar pe web siteul nostru sau starile legate de parteneriatul nostru cu alte companii. Putem alege sa fiti indepartat de pe lista noastra de destinatari de e-mailuri, contactandu-ne la office@criano.ro . Este posibil ca aceasta procedura poate sa dureze pana la 2 saptamani ca sa fie eficienta.

 

 

Returnarea produselor

 

Magazinul nostru respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera cumparatorului (numai în conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor cumparate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, sa returneze produsele cumparate.

 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului , doar dacă pachetul este complet (cu toate accesoriile originale incluse si intacte) si acestea nu au suferit deteriorari, urmand sa primeasca in termen de 14 de zile de la denuntarea unilaterală formulata in scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii, dar nu mai devreme de data receptionarii produselor.

Conform articolului 20 din legea 51/2003 - OG 130/2000 in cazul contractelor în care profesionistul livrează produsele către consumator, riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat consumatorului în momentul în care acesta sau o parte terţă desemnată de acesta, alta decât transportatorul, intră în posesia fizică a produselor. Cu toate acestea, riscul este transferat consumatorului în momentul livrării produselor către transportator, dacă transportatorul a fost însărcinat de către consumator să transporte produsele, iar această opţiune nu a fost oferită de către profesionist, fără a aduce atingere drepturilor consumatorului faţă de transportator.

Avem dreptul ca atunci cand consideram ca actiunile clientului au fost cu rea-vointa sa solicitam acestuia daune interese, in conditiile legislatiei in vigoare (Exemplu: Daca bunul returnat prezinta urme clare de exploatare, vom considera returnarea ca fiind abuziva si este posibil sa solicitam daune conform legii).

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului. 

 

Drepturi de autor

 

Criano.ro (inclusiv, dar fara a se limita la imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, elemente grafice, logo precum si alte date) este proprietatea Criano Exim SRL si a partenerilor si furnizorilor sai, fiind aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Pe aceste considerente este absolut interzisă utilizarea acestor elemente fara acordul scris al Criano Exim SRL.

 

Limitarea raspunderii

Informatiile (text, imagine sau alta sursa de informatii) prezente pe site-ul Criano.ro sunt date cu titlu informativ si pot contine erori. Clientul are dreptul sa semnaleze aceste erori si sa primeasca inapoi contravaloarea comenzii in cazul in care considera ca aceste erori au afectat starea finala a produsului. In cazul observarii unei erori in starea finala a produsului, clientul este obligat sa semnaleze acest lucru magazinului in termen de 10 zile de la primirea comenzii, prin una dintre metodele de comunicare pusa la dispozitie. Disputele vor fi rezolvate de comun acord intre cele 2 parti.

 

Raspunderea transportului apartine in intregime agentului care se ocupa de livrarea comenzilor (Posta Romana sau Curier). Criano.ro nu isi asuma in nici un fel eventualele deteriorari ale produsului in urma transportului.

 

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul Criano.ro sunt disponibile in limita stocului, iar preturile pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

 

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

 

Retu