Multilaser cruce CL4 – Nivel System

  • 1-3 saptamani
    Multilaser cruce CL4 – Nivel System
  • 1.057 RON

  • Fără TVA: 888 RON
 (0 opinii)
  • Producător: Nivel System
  • Cod produs: CL4 - Nivel System
  • Disponibilitate: 1-3 saptamani
- +

Multilaser cruce CL4 – Nivel System


Descriere:
Laserul Nivel Systems CL4 ofera functionalitati complete, astfel incat sa intruneasca cerintele de utilizare atat in domeniu de constructii generale, zidarie, structura, cat si in lucrari de mare precizie de finisare. Sistemul optic al laserului este compus dintr-un component de mare precizie, pentru a obtine o imagine clara si usor vizibila a planului de referinta. Acest plan este format din 3 linii verticale si una orizontala. In plus, echipamentul are un sistem de calare cu laser - acest sistem ajuta la o fixare usoara pe punctul de lucru cat si la transferul octagonal al punctelor (de la podea la tavan, etc.). Distanta de lucru se poate mari datorita senzorului laser care este inclus in pachetul standard. Senzorul laser se poate monta si pe stadie (suportul de fixare al senzorului pe stadie este inclus in pachetul standard) - astfel incat sa puteti masura diferentele de nivel din teren (nivelment clasic).
·        Mai mult decat precizie- doua planuri perpendiculare se intersecteaza cu planul orizontal si astfel genereaza linii laser de referinta perfect perpendiculare. Micrometrul permite montarea precisa a echipamentului pe suprafata de lucru.
·        Afisarea precisa a razei laser- componenetele optice de inalta calitate genereaza linii laser de referinta care sunt vizibile chiar si in zone cu lumina solara directa.
·        Posibilitatea de lucru fara repozitionarea laserului- fasciculul laser cu deschidere foarte mare (vertical aproape 360°) in jurul pozitiei de lucru va permite sa setati verticala si orizontala in spatii mici fara a fi nevoie sa repozitionati frecvent echipamentul.
·        Puteti extinde domeniul de utilizare- laserul este adaptat sa lucreze in cooperare cu senzorul laser la utilizarea in exteriorul cladirilor.
·        Calare rapida- compensatorul integrat caleaza automat laserul iar dupa blocare va permite sa lucrati cu planuri inclinate.
·        Echipare standard extinsa- senzor laser, baterii, scut laser, ochelari de protective, cutie de transport- echipamentul este gata de lucru odata scos din cutie.
 

Parametri tehnici:

Laser: culoare rosie, 635 nm (4 diode), un plan orizontal, 3 verticale

Laser pentru calare: da, 650 nm

Precizie: panurile laser: ± 1 mm/5 m

laser pentru calare: ± 1 mm/1,4 m

Afisarea planurilor laser: 90° ±60"

Distanta de lucru: 10 m (in interior), 50 m (cu tinta)

Domeniu de auto-nivelare: ± 2,5°

Alimentare cu curent: 4,5 V (3 baterie AA – tip deget)

Temperatura de lucru: -10°C pana la +45°C

Dimensiuni: Ø 94 x 190 [mm]

Greutate: 1,48 kg

Surub de montare: 5/8”

Garantie: 12 luni

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: multilaser, cruce, CL4, nivel, system

Produse asemănătoare