Despre Criano.ro


Site-ul Criano.ro este un magazin de prezentare si vanzare virtual ce are ca scop principal punerea pe piata a unei game de scule profesioanle pentru constructii si de oferirea de consultanta si service pentru produsele vandute.


Participam anual pe santiere si la ateliere de proba pentru a testa produsele pe care le vindem. 


Ne place sa oferim clientilor nostri produse testate, doar asa putem fi linistiti ca satisfactia clientului va fi mare si va reveni.


Site-ul Criano.ro aparține firmei Criano Exim SRL - informatii complete privind firma gasiti la capatul acestei pagini.Toate produsele de pe site-ul Criano.ro sunt 100% originale.
Firma noastra este distribuitor autorizat al unor bine cunoscute mărci de scule: Rubi, Montolit, Raimondi, Sigma, Makita ,Hitachi, Diager, CeramicExpert, XLeveling, DiamantatExpert, Officine IORI și a altor branduri .


Dispunem de service autorizat de reparatii in garantie cat si post garantie a brandurilor Makita, Hitachi ,Rubi și altele.


Post garantie asigurma service și piese de schimb pentru toate sculele comercializate în prezent pe acest site.


Pe Criano.ro gasesti descrierea fiecarui produs , idei si pareri ale cumparatorilor, plus asistenta pentru alegerea celui mai potrivit produs. Asistenta oferita telefonic sau online in mod gratuit.
Tot in acest magazin gasiti promotii si pachete promotionale care sa te ajute in investitiile pe doresti sa le faci . 


EFICIENTA 
Oferim profesionalism in ceea ce priveste ajutorul acordat in alegerea sculelor, uneltelor si accesoriilor, dar si seriozitate pentru timpii si conditiile de livrare! Indiferent de valoarea coletului, livram prin FanCourier in zonele in care acestia au acoperire in maxim 48 de ore de la plasarea comenzii!
 
SUPORTUL Criano.ro in gasirea produsului dorit:
Nu stii sigur ce produs ti se potriveste, care produs ofera un raport mai bun pret - calitate?
Folositi sistemul de comparare integrat în website. Acolo puteti sa comparati datele tehnice ale produselor. Puteti compara lungimile de tăiere, puterea, greutatea sau alte aspecte tehnice ale produselor. 
 
TRANSPARENTA Criano.ro
Va punem la dispozitie in paginile produselor toate informatiile pe care le primim de la clientii nostri, sub forma de recenzii, indiferent daca aceastea sunt pozitive sau nu. Veti putea astfel sa cititi experientele personale ale celor care au utilizat produsul si pot emite o opinie avizata asupra lui. Mai mult decat atat, va asteptam si pe dumneavoastra sa ne spuneti parerea despre primul produs cumparat de la noi.


Va asteptam sa ne contactati 
SC Criano Exim SRL 
Numar de inreg. in R.C.: J05/4115/1994
CUI: RO6506962
Capital Social: 2260lei
Sediu: Oradea, Pta. Ignatie Darabant nr.1, modul 9
Showroom: Oradea, Pta. Ignatie Darabant nr.1 , modul 9
Banca: UNICREDIT TIRIAC 
Cont: RO03BACX0000003006915000
Mobil : 0742.093.597